Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Traumasporen in lichaam, brein en geest

Boek Traumasporen in lichaam, brein en geest

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Traumasporen in lichaam, brein en geest en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Traumasporen in lichaam, brein en geest

Hoofdauteur

Bessel van der Kolk

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Uitgeverij Mens!

EAN

9789463160827

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

19 september 2022

Aantal pagina’s

576

Omschrijving van het boek Traumasporen in lichaam, brein en geest

Ontdek de diepgaande inzichten van Traumasporen in lichaam, brein en geest, de langverwachte Nederlandse vertaling van de bestseller 'The Body Keeps the Score'. Deze pocketeditie neemt je mee op een fascinerende reis door het complexe landschap van trauma en de blijvende impact ervan op ons lichaam, brein en geest. Duik in de diepte van dit meesterwerk en ontdek hoe trauma zich vastzet in ons systeem en ons vermogen om te genezen beïnvloedt. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en inspirerende casestudy's biedt dit boek een verhelderend perspectief op de veerkracht van het menselijk lichaam en de mogelijkheid tot herstel. Deze pocketeditie bevat niet alleen de Nederlandse vertaling van het originele werk, maar is ook verrijkt met nieuwe details die de leeservaring nog boeiender maken. Verken de verbinding tussen trauma en verschillende psychische aandoeningen, leer hoe trauma zich uit in ons dagelijks leven en ontdek praktische strategieën om zelfhelend vermogen te stimuleren. Laat je verrassen door de krachtige boodschap van Traumasporen in lichaam, brein en geest en ontdek hoe je op een diep niveau kunt genezen en je ware potentieel kunt bereiken. Deze pocketeditie is de perfecte metgezel voor iedereen die geïnteresseerd is in psychologie, persoonlijke groei en het begrijpen van de complexiteit van trauma.

Veelgestelde vragen over Traumasporen in lichaam, brein en geest

De auteur van Traumasporen in lichaam, brein en geest is Bessel van der Kolk. Uitgeverij Uitgeverij Mens! heeft het boek uitgegeven.  

Traumasporen in lichaam, brein en geest is geschreven in het Nederlands.

Traumasporen in lichaam, brein en geest telt 576 pagina’s.

Traumasporen in lichaam, brein en geest is verkrijgbaar als Paperback.

Traumasporen in lichaam, brein en geest heeft aks oorspronkelijke releasedatum 19 september 2022. Het EAN nummer van Traumasporen in lichaam, brein en geest is 9789463160827.