Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

Boek Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Hoofdzaken

Bindwijze

9789463491082

Oorspronkelijke releasedatum

Bianca Toeps

Aantal pagina’s

Blossom Books Bold

Omschrijving van het boek Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit is een verhelderend boek geschreven door Bianca Toeps. Autisme wordt vaak verkeerd begrepen en geassocieerd met stereotype beelden. In dit boek onthult de auteur de ware betekenis van autisme en de impact ervan op het dagelijks leven. Bianca Toeps neemt de lezer mee op een reis door haar persoonlijke ervaringen met autisme. Ze deelt openhartig haar verhaal en legt uit hoe het is om te leven met deze neurologische aandoening. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de wereld van autisme en helpt om de vooroordelen en misvattingen te doorbreken. Met een vlotte schrijfstijl en een vleugje humor weet Bianca Toeps de lezer te boeien van begin tot eind. Ze gaat dieper in op de verschillende aspecten van autisme en werpt een nieuw licht op de uitdagingen en successen die gepaard gaan met het hebben van autisme. Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil begrijpen over autisme en de diversiteit binnen deze gemeenschap. Door middel van dit boek hoopt Bianca Toeps het bewustzijn te vergroten en begrip te creëren voor mensen met autisme. Of je nu zelf autisme hebt, iemand kent die autisme heeft of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp, Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit biedt een unieke en verhelderende kijk op de wereld van autisme.

Veelgestelde vragen over Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

De auteur van Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit is geschreven in het .

Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit telt Blossom Books Bold pagina’s.

Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit is verkrijgbaar als 9789463491082.

Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit heeft aks oorspronkelijke releasedatum Bianca Toeps. Het EAN nummer van Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit is Hoofdzaken.