Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. How To Win Friends Influence People

Boek How To Win Friends Influence People

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek How To Win Friends Influence People en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek How To Win Friends Influence People

Hoofdauteur

Dale Carnegie

Taal

Engels

Hoofduitgeverij

VERM

EAN

9780091906818

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

06 april 2006

Aantal pagina’s

304

Omschrijving van het boek How To Win Friends Influence People

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hun leven verbeterd en blijven dit doen op basis van de lessen van Dale Carnegie. In "Hoe je vrienden kunt maken en mensen kunt beïnvloeden" biedt Carnegie praktisch advies en technieken, in zijn enthousiaste en converserende stijl, om uit een mentale sleur te komen en het leven bevredigender te maken. Zijn advies heeft de tand des tijds doorstaan en zal je leren hoe je snel en gemakkelijk vrienden kunt maken, je populariteit kunt vergroten, mensen kunt overtuigen van jouw manier van denken, nieuwe klanten kunt winnen, een betere spreker kunt worden en een meer onderhoudende gesprekspartner kunt zijn, en enthousiasme kunt opwekken onder je collega's. Dit boek zal je relaties veranderen en je omgang met alle mensen in je leven verbeteren. Over de auteur: Dale Carnegie, bekend als 'de opperpriester van de kunst van het maken van vrienden', heeft pionierswerk verricht op het gebied van persoonlijke zakelijke vaardigheden, zelfvertrouwen en motivatietechnieken. Zijn boeken, met name deze klassieker, zijn wereldwijd tientallen miljoenen keren verkocht en blijven dat zelfs doen in de sterk veranderde omgeving van vandaag. Nieuwe details: Dit boek is een tijdloze gids voor het opbouwen van waardevolle relaties en het vergroten van je invloed op anderen. Met praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen, leer je hoe je anderen kunt overtuigen, vertrouwen kunt opbou.

Veelgestelde vragen over How To Win Friends Influence People

De auteur van How To Win Friends Influence People is Dale Carnegie. Uitgeverij VERM heeft het boek uitgegeven.  

How To Win Friends Influence People is geschreven in het Engels.

How To Win Friends Influence People telt 304 pagina’s.

How To Win Friends Influence People is verkrijgbaar als Paperback.

How To Win Friends Influence People heeft aks oorspronkelijke releasedatum 06 april 2006. Het EAN nummer van How To Win Friends Influence People is 9780091906818.