Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De kolonie mept terug

Boek De kolonie mept terug

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De kolonie mept terug en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De kolonie mept terug

Hoofdauteur

Adriaan van Dis

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Atlas Contact

EAN

9789045050607

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

12 januari 2024

Aantal pagina’s

96

Omschrijving van het boek De kolonie mept terug

De kolonie mept terug is een krachtige en revolutionaire roman die het verhaal vertelt van de kolonisatie en de gevolgen daarvan. Het boek neemt je mee op een reis door de geschiedenis, waarbij het de pijnlijke wonden van gedwongen verplaatsing, westerse expansiedrift en verdeel-en-heerspolitiek blootlegt. Deze wonden zijn nog steeds voelbaar en hebben diepe littekens achtergelaten. In dit boek wordt Europa onder de loep genomen en het door de witte macht gedicteerde wereldbeeld wordt op zijn kop gezet. De auteur geeft een stem aan de nazaten van de gekoloniseerden, die eindelijk de moed hebben gevonden om hun verhaal te vertellen. Het is een krachtige en inspirerende roman die de lezer meesleept in een wereld vol onrecht en strijd, maar ook hoop en veerkracht. Met De kolonie mept terug krijg je een uniek perspectief op de geschiedenis van kolonisatie en de nasleep daarvan. Het is een boek dat je aan het denken zet en je ogen opent voor de complexiteit van dit onderwerp. Het is een oproep tot actie en verandering, en een eerbetoon aan de kracht van degenen die hun stem verheffen tegen onrecht. Lees dit boek en laat je inspireren door de moedige strijders die weigeren te zwijgen.

Veelgestelde vragen over De kolonie mept terug

De auteur van De kolonie mept terug is Adriaan van Dis. Uitgeverij Atlas Contact heeft het boek uitgegeven.  

De kolonie mept terug is geschreven in het Nederlands.

De kolonie mept terug telt 96 pagina’s.

De kolonie mept terug is verkrijgbaar als Paperback.

De kolonie mept terug heeft aks oorspronkelijke releasedatum 12 januari 2024. Het EAN nummer van De kolonie mept terug is 9789045050607.