Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Practice Makes Perfect

Boek Practice Makes Perfect

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Practice Makes Perfect en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Practice Makes Perfect

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781472297099

Oorspronkelijke releasedatum

Sarah Adams

Aantal pagina’s

Headline Eternal

Omschrijving van het boek Practice Makes Perfect

Floriste Annie Walker is vastbesloten om iemand te vinden die haar leven aanvult. Maar nadat ze haar laatste date heeft horen zeggen dat ze 'ongelooflijk saai' is, vraagt Annie zich af of het probleem misschien bij haar ligt. Is het te laat om flirterig en leuk te worden, zoals de hoofdrolspeelsters in haar favoriete romantische films? Misschien heeft ze gewoon wat oefening nodig... en Annie heeft de perfecte tutor in gedachten. In haar nieuwe ontwikkelde product, genaamd "Practice Makes Perfect", neemt Annie je mee op een reis om je innerlijke flirt naar boven te halen. Met behulp van interactieve oefeningen, speelse opdrachten en inspirerende voorbeelden uit romantische films, leer je stap voor stap hoe je een onweerstaanbare charme kunt ontwikkelen. Deze unieke cursus is speciaal ontworpen voor vrouwen die net als Annie op zoek zijn naar de sleutel tot een sprankelend liefdesleven. Met "Practice Makes Perfect" hoef je niet langer te twijfelen aan je vermogen om te verleiden. Annie's beproefde methoden en geheime technieken zullen je zelfvertrouwen vergroten en je helpen om de aandacht te trekken van die ene speciale persoon. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Annie op deze spannende reis naar liefdesgeluk en ontdek dat de ware liefde binnen handbereik ligt.

Veelgestelde vragen over Practice Makes Perfect

De auteur van Practice Makes Perfect is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Practice Makes Perfect is geschreven in het .

Practice Makes Perfect telt Headline Eternal pagina’s.

Practice Makes Perfect is verkrijgbaar als 9781472297099.

Practice Makes Perfect heeft aks oorspronkelijke releasedatum Sarah Adams. Het EAN nummer van Practice Makes Perfect is .