Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. It startsh us

Boek It startsh us

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek It startsh us en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek It startsh us

Hoofdauteur

Colleen Hoover

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Z&K

EAN

9789020550818

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

18 oktober 2022

Aantal pagina’s

400

Omschrijving van het boek It startsh us

"'Het begint bij ons' is een onweerstaanbaar boek van Colleen Hoover, de geliefde schrijfster achter de internationale bestsellers 'Het eindigt bij ons' en 'Verity'. Met haar unieke vertelstijl weet Hoover opnieuw de lezers te betoveren in dit meeslepende verhaal. In 'Het begint bij ons' volgen we het leven van Fallon en Ben, twee zielen die elkaar ontmoeten op het meest onwaarschijnlijke moment. Het verhaal begint op een dag dat Fallon haar leven compleet op zijn kop staat, maar dan ontmoet ze Ben. Wat begint als een toevallige ontmoeting, bloeit al snel uit tot iets bijzonders. Maar het leven is grillig en onvoorspelbaar, en Fallon en Ben worden gedwongen om belangrijke keuzes te maken die hun toekomst kunnen bepalen. Hoover weet met haar indrukwekkende schrijfstijl de emoties van de personages tot leven te brengen. Je wordt meegesleept in de diepte van hun gevoelens en raakt betrokken bij hun complexe relatie. Daarnaast voegt 'Het begint bij ons' nieuwe elementen toe aan het verhaal, waardoor je als lezer verrast wordt en steeds op het puntje van je stoel zit. Dit boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van romantiek, drama en onverwachte wendingen. Mis deze unieke leeservaring niet en laat je betoveren door 'Het begint bij ons'!".

Veelgestelde vragen over It startsh us

De auteur van It startsh us is Colleen Hoover. Uitgeverij Z&K heeft het boek uitgegeven.  

It startsh us is geschreven in het Nederlands.

It startsh us telt 400 pagina’s.

It startsh us is verkrijgbaar als Paperback.

It startsh us heeft aks oorspronkelijke releasedatum 18 oktober 2022. Het EAN nummer van It startsh us is 9789020550818.