Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De Hongerspelen 1 De hongerspelen

Boek De Hongerspelen 1 De hongerspelen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Hongerspelen 1 De hongerspelen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Hongerspelen 1 De hongerspelen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De Hongerspelen

Bindwijze

9789000372539

Oorspronkelijke releasedatum

Suzanne Collins

Aantal pagina’s

van Goor

Omschrijving van het boek De Hongerspelen 1 De hongerspelen

Maak je klaar om meegezogen te worden in een meedogenloze strijd om te overleven met De Hongerspelen 1: De Hongerspelen. Deze voordelige nieuwe editie is speciaal uitgebracht ter ere van de langverwachte verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel, De ballade van slangen en zangvogels, op 19 mei 2020. In dit meeslepende verhaal word je meegenomen naar een dystopische wereld waarin tieners gedwongen worden om deel te nemen aan een genadeloze strijd. In een angstaanjagende arena moeten ze vechten voor hun leven, waarbij slechts één persoon kan overleven. De spanning is om te snijden terwijl je de hoofdpersoon, Katniss Everdeen, volgt op haar moedige reis naar vrijheid en gerechtigheid. Deze nieuwe editie van De Hongerspelen is een absolute must-have voor fans van het genre. Met een intrigerend verhaal, levendige personages en een meeslepende schrijfstijl, zal dit boek je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden. Bereid je voor op een adembenemende reis vol avontuur, emotie en onverwachte wendingen. Grijp nu je kans om de wereld van De Hongerspelen te (her)ontdekken en jezelf onder te dompelen in een spannende leeservaring.

Veelgestelde vragen over De Hongerspelen 1 De hongerspelen

De auteur van De Hongerspelen 1 De hongerspelen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Hongerspelen 1 De hongerspelen is geschreven in het .

De Hongerspelen 1 De hongerspelen telt van Goor pagina’s.

De Hongerspelen 1 De hongerspelen is verkrijgbaar als 9789000372539.

De Hongerspelen 1 De hongerspelen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Suzanne Collins. Het EAN nummer van De Hongerspelen 1 De hongerspelen is De Hongerspelen.