Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After

Boek Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781529381009

Oorspronkelijke releasedatum

Stephanie Garber

Aantal pagina’s

Hodderscape

Omschrijving van het boek Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After

De Ballade van Never After is het langverwachte vervolg op de #1 New York Times bestseller Once Upon a Broken Heart, met in de hoofdrol Evangeline Fox en de Prins van Harten op een nieuw avontuur vol magie, mysterie en hartzeer. Duik opnieuw in de betoverende wereld van Evangeline en ontdek een verhaal vol onverwachte wendingen en emotionele achtbanen. In dit boek worden we meegenomen op een adembenemende reis door een wereld waar sprookjesachtige wezens en menselijke verlangens samenkomen. Evangeline, een jonge vrouw met een gebroken hart, gaat op zoek naar antwoorden en vindt zichzelf verstrikt in een web van betoveringen en intriges. Samen met de mysterieuze Prins van Harten, die zijn eigen demonen te overwinnen heeft, trotseert ze obstakels en onthult ze geheimen die de grenzen van de werkelijkheid doen vervagen. Dit verhaal zal je betoveren met zijn levendige personages en meeslepende plot. De auteur weeft een magisch tapijt van emoties en neemt je mee op een reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. Bereid je voor op een hartverscheurende ervaring die je nog lang zal bijblijven. De Ballade van Never After is een must-read voor liefhebbers van fantasy, romantiek en avontuur. Dompel jezelf onder in deze betoverende wereld en laat je meeslepen door dit onvergetelijke verhaal.

Veelgestelde vragen over Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After

De auteur van Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After is geschreven in het .

Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After telt Hodderscape pagina’s.

Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After is verkrijgbaar als 9781529381009.

Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After heeft aks oorspronkelijke releasedatum Stephanie Garber. Het EAN nummer van Once Upon a Broken Heart-The Ballad of Never After is .