Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De verhalen van desen van de ambulance

Boek De verhalen van desen van de ambulance

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De verhalen van desen van de ambulance en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De verhalen van desen van de ambulance

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789460684715

Oorspronkelijke releasedatum

Mariette Middelbeek

Aantal pagina’s

Uitgeverij Marmer B.V.

Omschrijving van het boek De verhalen van desen van de ambulance

De verhalen van desen van de ambulance is een unieke bundel die je meeneemt in de wereld van de ambulancehulpverlening. Deze professionals staan vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week paraat om de zorg te bieden die nodig is. In dit boek delen ambulanceverpleegkundigen, -chauffeurs en meldkamercentralisten hun meest indrukwekkende ervaringen. Lees mee hoe zij te maken krijgen met intensieve reanimaties, ontroerende ontmoetingen met patiënten en bizarre ongevallen die je voorstellingsvermogen te boven gaan. Deze helden worden geconfronteerd met een breed scala aan emoties, van intense vreugde tot diepe wanhoop. Ze brengen niet alleen medische zorg, maar ook een luisterend oor en troost in moeilijke tijden. De verhalen van desen van de ambulance biedt een ongefilterde blik in het leven van deze bijzondere hulpverleners. Het boek neemt je mee op een rollercoaster van emoties en geeft je een dieper begrip van de menselijke ervaring. Bereid je voor op een boek dat je niet meer loslaat en je laat nadenken over de kracht van mededogen en de veerkracht van de menselijke geest.

Veelgestelde vragen over De verhalen van desen van de ambulance

De auteur van De verhalen van desen van de ambulance is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De verhalen van desen van de ambulance is geschreven in het .

De verhalen van desen van de ambulance telt Uitgeverij Marmer B.V. pagina’s.

De verhalen van desen van de ambulance is verkrijgbaar als 9789460684715.

De verhalen van desen van de ambulance heeft aks oorspronkelijke releasedatum Mariette Middelbeek. Het EAN nummer van De verhalen van desen van de ambulance is .