Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

Boek Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

Hoofdauteur

Tom De Prest

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Borgerhoff & Lamberigts

EAN

9789463938808

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

18 oktober 2022

Aantal pagina’s

192

Omschrijving van het boek Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

De invloed van emoties en ervaringen op ons leven is enorm, maar wordt vaak onderschat. In het boek "Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent" legt Tom De Prest, manueel neurotherapeut en kinesioloog, uit hoe deze emoties en ervaringen ons gedrag beïnvloeden, zonder dat we het zelf doorhebben. Dit boek biedt inzicht in de impact van je emoties, gedachten en gevoelens op je lichaam en hoe ze invloed hebben op je denkpatronen. Wanneer je bepaalde gedachten herhaaldelijk hebt, zal je lichaam hier fysiek op reageren. Dit kan ervoor zorgen dat je op automatische piloot leeft, zonder bewust te zijn van de invloed die deze gedachten en emoties hebben op je leven. Dankzij dit boek zul je in staat zijn om deze patronen te herkennen en te doorbreken. Je zult niet langer geleid worden door onbewuste gedachten en emoties die steeds terugkeren en je leven bepalen. In plaats daarvan kun je bewust kiezen voor een fysiek en mentaal krachtig leven. Dit boek stelt je in staat om opnieuw de architect van jouw eigen leven te worden. Ontdek hoe je jouw gedachten en emoties kunt sturen en leer hoe je een leven kunt leiden dat in lijn is met jouw waarden en doelen. Kortom, "Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent" biedt waardevolle inzichten en praktische tips om de controle over je eigen leven terug te nemen.

Veelgestelde vragen over Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

De auteur van Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent is Tom De Prest. Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts heeft het boek uitgegeven.  

Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent is geschreven in het Nederlands.

Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent telt 192 pagina’s.

Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent is verkrijgbaar als Paperback.

Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent heeft aks oorspronkelijke releasedatum 18 oktober 2022. Het EAN nummer van Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent is 9789463938808.