Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. ProActive Nursing: zakboekje

Boek ProActive Nursing: zakboekje

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek ProActive Nursing: zakboekje en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek ProActive Nursing: zakboekje

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789024439409

Oorspronkelijke releasedatum

Marc Bakker

Aantal pagina’s

Boom

Omschrijving van het boek ProActive Nursing: zakboekje

Als verpleegkundige is het van groot belang om nauw betrokken te zijn bij de gezondheidstoestand van je patiënten en vaak ben je de eerste die (soms acute) veranderingen hierin opmerkt. Het vermogen om klinisch te redeneren is dan ook een essentiële vaardigheid in dit beroep. Het 'Zakboekje' van ProActive Nursing bevat belangrijke tools die je kunnen ondersteunen bij het klinisch redeneren in de praktijk, zoals mindmaps van alle ICF-zorgthema's. Hoewel dit compacte overzicht geen uitgebreide uitleg bevat, is deze wel beschikbaar in 'ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk'. Marc Bakker, een ervaren verpleegkundige en opleider, is de grondlegger van ProActive Nursing binnen de VUmc Academie. Hij heeft al meer dan dertig jaar colleges, cursussen, workshops en masterclasses gegeven aan verschillende (hoge)scholen en zorginstellingen in Nederland, België en de Caraïben. Hij wordt landelijk erkend als pionier en autoriteit op het gebied van klinisch redeneren. Met zijn expertise en ervaring heeft hij het 'Zakboekje' ontwikkeld om verpleegkundigen te voorzien van praktische tools die hen kunnen helpen bij het bieden van hoogwaardige zorg aan hun patiënten.

Veelgestelde vragen over ProActive Nursing: zakboekje

De auteur van ProActive Nursing: zakboekje is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

ProActive Nursing: zakboekje is geschreven in het .

ProActive Nursing: zakboekje telt Boom pagina’s.

ProActive Nursing: zakboekje is verkrijgbaar als 9789024439409.

ProActive Nursing: zakboekje heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marc Bakker. Het EAN nummer van ProActive Nursing: zakboekje is .