Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

Boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789089538079

Oorspronkelijke releasedatum

Marc Bakker

Aantal pagina’s

Boom

Omschrijving van het boek ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

Als verpleegkundige ben je nauw betrokken bij de actuele gezondheidstoestand van je patiënt en vaak ben je eerste getuige van (soms acute) veranderingen hierin. Goed kunnen klinisch redeneren is dan ook een essentiële beroepsvaardigheid. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk helpt verpleegkundigen om een professionele beoordeling te maken van ‘hoe het gaat’ met de patiënt en om diens klinische toestand inzichtelijk te maken. In het boek worden de 18 zorgthema’s van de International Classifi cation of Functions (ICF) van de World Health Organization (WHO) gecombineerd met de drie speerpunten van patiëntgerichte zorg: welbevinden, lichaamsfuncties en het functioneren van de patiënt. Zo wordt duidelijk wat goed gaat en wat niet, wat de klinische problemen, stoornissen en beperkingen zijn en welke interactie er is in de problematiek bij de patiënt. Voor elk van de 18 in dit boek behandelde zorgthema’s is een praktische mindmap ontworpen waarin de belangrijkste klinische aandachtspunten zijn weergegeven. Daarnaast bevat deze nieuwe druk van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk ook een deel over het speciaal ontwikkelde Time-outpraktijkmodel. Met behulp van dit model kun je als verpleegkundige op een gestructureerde en efficiënte manier de klinische problematiek van de patiënt analyser.

Veelgestelde vragen over ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

De auteur van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk is geschreven in het .

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk telt Boom pagina’s.

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk is verkrijgbaar als 9789089538079.

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marc Bakker. Het EAN nummer van ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk is .