Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Kostbaar bloed

Boek Kostbaar bloed

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Kostbaar bloed en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Kostbaar bloed

Hoofdauteur

Nieske Selles-Ten Brinke

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Sestra

EAN

9789464250886

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

23 januari 2024

Aantal pagina’s

128

Omschrijving van het boek Kostbaar bloed

In dit veertigdagenboek op weg naar Pasen draait alles om het kostbaar bloed van Jezus. Het bloed dat zo waardevol is omdat het onze zonden volledig verzoent. We worden meegenomen vanuit het Oude Testament, waar de offerdienst op verschillende manieren verwijst naar de komst van Jezus. In het Nieuwe Testament zien we het volmaakte Offer: Jezus' verzoenende dood voor onze zonden, ziektes en zorgen, met als resultaat Zijn opstanding. Door Zijn bloed kunnen we vergeving en genezing ontvangen. Dit doet Hij niet omdat we het verdienen, maar uit genade. Hij is er voor mij: Amazing Grace! De auteur, Nieske Selles, neemt je mee op een reis door de hele Bijbel, waarbij de rode draad de betekenis van de offerdienst en het volmaakte Offer van Gods Zoon is. Ze schrijft, spreekt en denkt mee over verschillende thema's. Eerder heeft ze al gewerkt aan Sestra's boeken "Maar ik vertrouw op U", "Geboren Glorie", "Vul mij opnieuw" en "(Ver)wonderen". Voor meer informatie kun je terecht op www.nieskeselles.nl. Ontdek de diepgaande betekenis van het kostbaar bloed van Jezus en laat je meeslepen door de woorden van Nieske Selles.

Veelgestelde vragen over Kostbaar bloed

De auteur van Kostbaar bloed is Nieske Selles-Ten Brinke. Uitgeverij Sestra heeft het boek uitgegeven.  

Kostbaar bloed is geschreven in het Nederlands.

Kostbaar bloed telt 128 pagina’s.

Kostbaar bloed is verkrijgbaar als Hardcover.

Kostbaar bloed heeft aks oorspronkelijke releasedatum 23 januari 2024. Het EAN nummer van Kostbaar bloed is 9789464250886.