Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De Rijkste Man van Babylon

Boek De Rijkste Man van Babylon

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Rijkste Man van Babylon en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Rijkste Man van Babylon

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789079679621

Oorspronkelijke releasedatum

George Samuel Clason

Aantal pagina’s

Invictus Publishing

Omschrijving van het boek De Rijkste Man van Babylon

Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet alleen te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel mensen die veel geld hebben, maar nooit naar school zijn gegaan. Aan de andere kant zijn er ook hoogopgeleiden die weinig verdienen. Waarom is dat? Wat maakt het verschil? En jij, verlang jij ook naar wat meer geld en vrijheid? GOUDEN REGELS VOOR WELVAART EN WELZIJN De Rijkste Man van Babylon legt op een eenvoudige en praktische manier de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. Arkad was de rijkste man in het oude Babylon. De koning vroeg hem om aan alle inwoners uit te leggen hoe ze hun eigen rijkdom konden vergaren. Veel mensen hadden geldzorgen. Met behulp van eenvoudige, praktische adviezen helpt Arkad bij het opbouwen van een gezonde financiële huishouding. In onze moderne samenleving is dit nog steeds een probleem voor veel mensen, waardoor hun levenskwaliteit beperkt wordt. Hoewel de tijden zijn veranderd, zijn wij mensen dat niet. Dit maakt de lessen in dit boek zo relevant en waardevol voor vandaag de dag.

Veelgestelde vragen over De Rijkste Man van Babylon

De auteur van De Rijkste Man van Babylon is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Rijkste Man van Babylon is geschreven in het .

De Rijkste Man van Babylon telt Invictus Publishing pagina’s.

De Rijkste Man van Babylon is verkrijgbaar als 9789079679621.

De Rijkste Man van Babylon heeft aks oorspronkelijke releasedatum George Samuel Clason. Het EAN nummer van De Rijkste Man van Babylon is .