Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland

Boek ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789018053017

Oorspronkelijke releasedatum

Quinten Lange

Aantal pagina’s

ANWB

Omschrijving van het boek ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland

De ANWB wandelgids "De allermooiste wandelroutes van Nederland" neemt je mee op een avontuurlijke reis door de prachtige natuur van ons land. Laat je betoveren door de zachte dempende ondergrond onder je voeten en het knisperen van de bladeren terwijl je je een met de natuur voelt. Dit boek is speciaal ontworpen voor liefhebbers van wandelen op gras, zand en bospaden, en staat vol met adembenemende wandelingen over onverharde paden. Naast het schitterende gebonden boek ontvang je ook een handzaam routeboekje dat gemakkelijk mee te nemen is. Hierin vind je gedetailleerde routebeschrijvingen en handige routekaartjes. Maar dat is nog niet alles! Bij elke route in het boek vind je ook een QR-code, waarmee je direct toegang hebt tot de Eropuit-app of een online routeverloop in Google Maps. Verdwalen is voortaan verleden tijd! Met deze gids heb je alle informatie over de routes binnen handbereik, inclusief inspirerende foto's en uitgebreide achtergrondinformatie. Bovendien ontvang je niet alleen een prachtig boek, maar ook alle praktische zaken die je nodig hebt tijdens je wandelavonturen. Vanaf nu heb je alles wat je nodig hebt om op pad te gaan in een handomdraai bij de hand. De ANWB wandelgids "De allermooiste wandelroutes van Nederland" is onderdeel van de populaire serie "Allermooiste van Nederland". Deze serie omvat eerder verschenen titels zoals "De allermooiste fietsroutes van.

Veelgestelde vragen over ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland

De auteur van ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland is geschreven in het .

ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland telt ANWB pagina’s.

ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland is verkrijgbaar als 9789018053017.

ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland heeft aks oorspronkelijke releasedatum Quinten Lange. Het EAN nummer van ANWB wandelgids De allermooiste wandelroutes van Nederland is .