Search
Close this search box.
  1. Softcover
  2. De kleine ster die van kleur verandert

Boek De kleine ster die van kleur verandert

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De kleine ster die van kleur verandert en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De kleine ster die van kleur verandert

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463926645

Oorspronkelijke releasedatum

Filipa Pimenta

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek De kleine ster die van kleur verandert

Dit magische speelgoed, genaamd "De kleine ster die van kleur verandert", is niet zomaar een speeltje. Het is een uniek vriendje dat kinderen helpt om hun emoties te begrijpen en te uiten. Met zijn betoverende kleurveranderingen onthult hij zijn gevoelens op een speelse en interactieve manier. De kleine ster is gemaakt van zacht materiaal en heeft een schattig gezichtje dat kinderen meteen zal betoveren. Hij is ontworpen om te reageren op de gemoedstoestand van het kind en verandert van kleur om zijn gevoelens weer te geven. Zo wordt hij grijs als hij verdrietig is, roze als hij zich schaamt, groen als hij gelukkig is, oranje als hij boos is, rood als hij woedend is, paars als hij bang is, blauw als hij verrast is en bruin als hij walgt. Met zoveel verschillende emoties zal de kleine ster kinderen helpen om hun eigen gevoelens te herkennen en te begrijpen. Dit speeltje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een waardevol hulpmiddel om kinderen te helpen bij hun emotionele ontwikkeling. Het stimuleert hun empathie en helpt hen om hun gevoelens te uiten op een speelse en veilige manier. Of het nu gebruikt wordt als een troostend vriendje, een hulpmiddel bij emotionele educatie of gewoon als een leuke metgezel, de kleine ster die van kleur verandert zal zeker een geliefd en waardevol speelgoed zijn voor elk kind.

Veelgestelde vragen over De kleine ster die van kleur verandert

De auteur van De kleine ster die van kleur verandert is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De kleine ster die van kleur verandert is geschreven in het .

De kleine ster die van kleur verandert telt pagina’s.

De kleine ster die van kleur verandert is verkrijgbaar als 9789463926645.

De kleine ster die van kleur verandert heeft aks oorspronkelijke releasedatum Filipa Pimenta. Het EAN nummer van De kleine ster die van kleur verandert is .

Bekijk nog meer boeken