Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Nijntje uitdeelboekjes

Boek Nijntje uitdeelboekjes

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Nijntje uitdeelboekjes en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Nijntje uitdeelboekjes

Hoofdauteur

Dick Bruna

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Mercis Publishing B.V.

EAN

9789056476120

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

02 januari 2014

Aantal pagina’s

12

Omschrijving van het boek Nijntje uitdeelboekjes

Nijntje, het geliefde konijntje, is jarig en wil dit graag vieren door uit te delen! Daarom hebben we speciaal voor deze feestelijke gelegenheid de Nijntje uitdeelboekjes samengesteld. Dit prachtige doosje bevat maar liefst 10 vrolijke boekjes van stevig karton. In deze schattige boekjes ontdek je de wereld van Nijntje. Elk boekje neemt je mee op een avontuur waarin Nijntje allerlei leuke dingen doet. Zo kunnen kinderen zien wat Nijntje vandaag gaat doen in het ene boekje, terwijl ze in het andere boekje droomt over haar toekomst. De kleurrijke illustraties en eenvoudige teksten zijn perfect afgestemd op de belevingswereld van jonge kinderen. De Nijntje uitdeelboekjes zijn niet alleen geweldig om cadeau te geven, maar ook om te ontvangen! Ze stimuleren de taalontwikkeling, versterken de band tussen ouder en kind en zorgen voor eindeloos leesplezier. Met deze boekjes kunnen kinderen op een interactieve en speelse manier kennismaken met Nijntje en haar avonturen. Een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar om iemand blij te maken!

Veelgestelde vragen over Nijntje uitdeelboekjes

De auteur van Nijntje uitdeelboekjes is Dick Bruna. Uitgeverij Mercis Publishing B.V. heeft het boek uitgegeven.  

Nijntje uitdeelboekjes is geschreven in het Nederlands.

Nijntje uitdeelboekjes telt 12 pagina’s.

Nijntje uitdeelboekjes is verkrijgbaar als Hardcover.

Nijntje uitdeelboekjes heeft aks oorspronkelijke releasedatum 02 januari 2014. Het EAN nummer van Nijntje uitdeelboekjes is 9789056476120.