Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Wat zit er in je buik, mama

Boek Wat zit er in je buik, mama

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Wat zit er in je buik, mama en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Wat zit er in je buik, mama

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789059207295

Oorspronkelijke releasedatum

S. Lloyd

Aantal pagina’s

Veltman Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek Wat zit er in je buik, mama

In deze prachtig geïllustreerde kinderboek, genaamd "Wat zit er in je buik, mama", neemt auteur Lisa Smith jonge lezers mee op een nieuwsgierig avontuur. Het verhaal begint met de zin: "Er zit iets in mama's buik, maar ik weet niet wat het is." Kinderen worden uitgenodigd om de pagina's om te slaan en samen met het hoofdpersonage te ontdekken wat er verborgen zit in de buik van mama. Terwijl ze pagina na pagina omslaan, worden kinderen meegenomen op een reis vol spannende vermoedens en verrassingen. Zullen ze een nieuw broertje of zusje ontdekken? Of misschien een pluizig huisdier dat mama heeft verstopt? Het wordt een spel van raden en fantaseren terwijl ze zich voorbereiden op de grote onthulling. Dit boek is niet alleen een geweldig hulpmiddel om kinderen te vermaken, maar het stimuleert ook hun verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid. Het verhaal biedt een prachtige gelegenheid voor ouders om met hun kinderen te praten over familie, verwachtingen en de vreugde van het krijgen van een nieuw familielid. Met zijn kleurrijke illustraties en boeiende verhaallijn is "Wat zit er in je buik, mama" een perfect cadeau voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. Ontdek samen de verrassende geheimen die begraven liggen in mama's buik!

Veelgestelde vragen over Wat zit er in je buik, mama

De auteur van Wat zit er in je buik, mama is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Wat zit er in je buik, mama is geschreven in het .

Wat zit er in je buik, mama telt Veltman Uitgevers B.V. pagina’s.

Wat zit er in je buik, mama is verkrijgbaar als 9789059207295.

Wat zit er in je buik, mama heeft aks oorspronkelijke releasedatum S. Lloyd. Het EAN nummer van Wat zit er in je buik, mama is .