Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Boek Het verborgen leiderschap van oudste dochters

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het verborgen leiderschap van oudste dochters en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789089656803

Oorspronkelijke releasedatum

Aike Borghuis

Aantal pagina’s

van Duuren Management

Omschrijving van het boek Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Veel oudste dochters hebben een verborgen leiderschapskwaliteit die ze zelf vaak niet eens herkennen. In het boek "Het verborgen leiderschap van oudste dochters" wordt dit fenomeen onder de loep genomen en wordt duidelijk gemaakt dat oudste dochters vaak onbewust leiderschap vertonen in verschillende aspecten van hun leven. Of het nu gaat om het leiden van een gezin, een team op het werk of het opbouwen van een succesvol bedrijf, oudste dochters nemen vaak van nature de leiding en zetten zich in voor het succes van anderen. In dit boek worden verschillende verhalen gedeeld van inspirerende oudste dochters die hun leiderschapskwaliteiten hebben ontdekt en gebruikt om anderen te motiveren en te inspireren. Daarnaast worden praktische tips en adviezen gegeven om deze verborgen leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en te benutten. Het boek moedigt oudste dochters aan om trots te zijn op hun leiderschapsrol en om zelfverzekerd hun stempel te drukken in de wereld. Met "Het verborgen leiderschap van oudste dochters" worden oudste dochters aangemoedigd om hun eigen kracht en leiderschapskwaliteiten te erkennen en te omarmen. Het biedt een diepgaand inzicht in hoe oudste dochters vaak onbewust leiderschap vertonen en hoe ze deze kwaliteiten kunnen gebruiken om anderen te inspireren en te leiden. Dit boek is een must-read voor elke oudste dochter die haar potentieel als leider wil ontdekken en benutten.

Veelgestelde vragen over Het verborgen leiderschap van oudste dochters

De auteur van Het verborgen leiderschap van oudste dochters is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het verborgen leiderschap van oudste dochters is geschreven in het .

Het verborgen leiderschap van oudste dochters telt van Duuren Management pagina’s.

Het verborgen leiderschap van oudste dochters is verkrijgbaar als 9789089656803.

Het verborgen leiderschap van oudste dochters heeft aks oorspronkelijke releasedatum Aike Borghuis. Het EAN nummer van Het verborgen leiderschap van oudste dochters is .