Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring

Boek Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Juf Braaksel

Bindwijze

9789048843299

Oorspronkelijke releasedatum

Carry Slee

Aantal pagina’s

Carry Slee

Omschrijving van het boek Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring

Lotte en Thijs hebben altijd genoten van hun tijd op school, vooral dankzij hun geweldige juf Evi. Maar plotseling wordt hun school overgenomen door de angstaanjagende juf Brakel, die nu de directeur is geworden. Alles verandert: verjaardagen worden niet meer gevierd, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. De hele sfeer op school is grimmig en niemand lijkt meer plezier te hebben. Gelukkig laat de klas zich niet zomaar uit het veld slaan en bedenken ze een plan om van juf Braaksel af te komen. Ze noemen haar stiekem juf Braaksel en smeden een plan om haar te ontmaskeren. Maar dan ontdekken ze iets bijzonders: een magische ring die hun wensen kan vervullen. Met behulp van de ring gaan ze de strijd aan tegen juf Braaksel en haar akelige regels. Zal het ze lukken om hun school weer terug te krijgen en juf Evi terug te halen? Bereid je voor op een spannend avontuur vol magie en vriendschap in "Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring".

Veelgestelde vragen over Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring

De auteur van Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring is geschreven in het .

Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring telt Carry Slee pagina’s.

Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring is verkrijgbaar als 9789048843299.

Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring heeft aks oorspronkelijke releasedatum Carry Slee. Het EAN nummer van Juf Braaksel Juf Braaksel en de magische ring is Juf Braaksel.