Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De dieren van Ingela uitdeelboekjes

Boek De dieren van Ingela uitdeelboekjes

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De dieren van Ingela uitdeelboekjes en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De dieren van Ingela uitdeelboekjes

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025774646

Oorspronkelijke releasedatum

Ingela P Arrhenius

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek De dieren van Ingela uitdeelboekjes

Het bedenken van een leuke en gezonde traktatie voor op de crèche is nu veel gemakkelijker geworden. De dieren van Ingela uitdeelboekjes zijn de perfecte keuze! In deze onweerstaanbare set zijn de 40 leukste en mooiste dieren van Ingela verzameld. Het doosje bevat maar liefst 16 kartonboekjes, verdeeld over 4 categorieën. De eerste categorie bevat 4 boekjes met dieren van de boerderij, waaronder schattige koeien, grappige varkens en ondeugende kippen. De tweede categorie bevat 4 boekjes met dieren uit de jungle, zoals kleurrijke papegaaien, majestueuze leeuwen en nieuwsgierige apen. Voor de liefhebbers van de zee zijn er 4 boekjes met prachtige onderwaterdieren, zoals speelse dolfijnen, elegante zeepaardjes en imposante walvissen. Ten slotte bevat de laatste categorie 4 boekjes met dieren uit het bos, zoals schattige egels, wijze uilen en snelle eekhoorns. Ingela P Arrhenius heeft met haar prachtige illustraties een feest gemaakt van de eerste boekjes voor je peuter. De kleurrijke en levendige afbeeldingen zullen de verbeelding van je kind stimuleren en hen kennis laten maken met de diverse dierenwereld. Met deze dieren van Ingela uitdeelboekjes maak je niet alleen een gezonde traktatie, maar ook een educatieve en plezierige ervaring voor de kleintjes.

Veelgestelde vragen over De dieren van Ingela uitdeelboekjes

De auteur van De dieren van Ingela uitdeelboekjes is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De dieren van Ingela uitdeelboekjes is geschreven in het .

De dieren van Ingela uitdeelboekjes telt Gottmer pagina’s.

De dieren van Ingela uitdeelboekjes is verkrijgbaar als 9789025774646.

De dieren van Ingela uitdeelboekjes heeft aks oorspronkelijke releasedatum Ingela P Arrhenius. Het EAN nummer van De dieren van Ingela uitdeelboekjes is .