Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is

Boek Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789493295131

Oorspronkelijke releasedatum

Yuval Noah Harari

Aantal pagina’s

WPG kinderboeken

Omschrijving van het boek Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is

Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is is een meeslepend boek dat kinderen op een toegankelijke manier laat kennismaken met complexe thema's. Geïnspireerd door het succes van 'Sapiens', heeft auteur Harari zich gewaagd aan een tweede deel speciaal voor jonge lezers. In dit boek neemt Harari kinderen mee op een fascinerende reis door de geschiedenis en laat hij hen nadenken over de ongelijkheden in de wereld. Het is een verhaal dat niet alleen educatief is, maar ook de verbeelding prikkelt. Door middel van pakkende voorbeelden en levendige illustraties wordt de complexe materie begrijpelijk gemaakt voor kinderen van verschillende leeftijden. Naast het bieden van inzicht in de wereldgeschiedenis, stimuleert Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is ook het kritisch denken. Kinderen worden uitgedaagd om vragen te stellen en te reflecteren op de maatschappij waarin ze leven. Met dit boek leren ze niet alleen over het verleden, maar worden ze ook aangemoedigd om na te denken over hoe ze zelf een positieve bijdrage kunnen leveren aan een eerlijkere wereld.

Veelgestelde vragen over Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is

De auteur van Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is is geschreven in het .

Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is telt WPG kinderboeken pagina’s.

Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is is verkrijgbaar als 9789493295131.

Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is heeft aks oorspronkelijke releasedatum Yuval Noah Harari. Het EAN nummer van Het mysterie van des 2 Waarom de wereld niet eerlijk is is .