Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Boek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Hoofdauteur

Werner Holzwarth

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De

EAN

9789061745822

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

06 december 2022

Aantal pagina’s

20

Omschrijving van het boek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Op een mooie zonnige dag besluit de kleine mol zijn nieuwsgierige aard te volgen en zijn kop boven de grond te steken. Maar tot zijn grote verbazing wordt hij direct getroffen door iets rond, bruin en verdacht worstachtigs dat precies op zijn kop landt. Vastberaden om uit te vinden wie de dader is, begint Mol aan een dappere zoektocht. Gewapend met zijn scherpe neus en vastberadenheid begint Mol aan een avontuur vol spannende ontmoetingen en verrassende wendingen. Hij ondervraagt verschillende dieren, volgt geurige aanwijzingen en volgt het spoor van de mysterieuze dader. Onderweg komt hij langs kleurrijke personages zoals de slimme eend, de brutale haan en de nieuwsgierige kikker, die hem allemaal proberen te helpen bij zijn missie. Terwijl Mol steeds dichter bij de waarheid komt, ontdekt hij niet alleen wie er op zijn kop heeft gepoept, maar ook dat vriendschap en samenwerking de sleutel zijn tot het oplossen van mysteries. Dit boeiende verhaal vol humor en avontuur zal jonge lezers betoveren en tegelijkertijd belangrijke lessen leren over vriendschap, doorzettingsvermogen en het belang van nieuwsgierigheid. Bovendien bevat het boek prachtige illustraties die de levendige wereld van Mol tot leven brengen. Laat je meevoeren in deze betoverende vertelling en ontdek samen met Mol wie er op zijn kop heeft gepoept!

Veelgestelde vragen over Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

De auteur van Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is Werner Holzwarth. Uitgeverij Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De heeft het boek uitgegeven.  

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is geschreven in het Nederlands.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft telt 20 pagina’s.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is verkrijgbaar als Hardcover.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft heeft aks oorspronkelijke releasedatum 06 december 2022. Het EAN nummer van Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is 9789061745822.