Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Raad eens hoeveel ik van je hou

Boek Raad eens hoeveel ik van je hou

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Raad eens hoeveel ik van je hou en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Raad eens hoeveel ik van je hou

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789047708698

Oorspronkelijke releasedatum

Sam McBratney

Aantal pagina’s

Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Omschrijving van het boek Raad eens hoeveel ik van je hou

Hazeltje en Grote Haas zijn de beste vrienden die een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar koesteren. In het hartverwarmende boek "Raad eens hoeveel ik van je hou", gaan ze samen op een avontuurlijke reis om de grootte van hun liefde te ontdekken. Ze proberen te achterhalen hoeveel ze echt van elkaar houden, maar al snel beseffen ze dat liefde niet in eenvoudige cijfers is uit te drukken. Tijdens hun zoektocht worden ze geconfronteerd met de schoonheid van de natuur en de overweldigende emoties die liefde met zich meebrengt. De levendige illustraties en de prachtige woorden nemen je mee in de betoverende wereld van Hazeltje en Grote Haas. Terwijl je bladzijde na bladzijde omslaat, zul je je laten meevoeren door de tederheid en het gevoel van verbondenheid dat deze twee personages delen. "Raad eens hoeveel ik van je hou" is niet zomaar een boek, het is een tijdloos verhaal dat de kracht van liefde en genegenheid viert. Het herinnert ons eraan dat liefde niet kan worden gemeten in afstanden of groottes, maar dat het puur en onmetelijk is. Dit boek is perfect om voor te lezen aan je kleintjes of om samen te genieten van de warmte van een liefdevol verhaal. Laat je betoveren door de magie van Hazeltje en Grote Haas en ontdek hoe ze ons leren dat liefde geen grenzen kent.

Veelgestelde vragen over Raad eens hoeveel ik van je hou

De auteur van Raad eens hoeveel ik van je hou is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Raad eens hoeveel ik van je hou is geschreven in het .

Raad eens hoeveel ik van je hou telt Lemniscaat B.V., Uitgeverij pagina’s.

Raad eens hoeveel ik van je hou is verkrijgbaar als 9789047708698.

Raad eens hoeveel ik van je hou heeft aks oorspronkelijke releasedatum Sam McBratney. Het EAN nummer van Raad eens hoeveel ik van je hou is .