Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak

Boek Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Panda

Bindwijze

9789464041958

Oorspronkelijke releasedatum

James Norbury

Aantal pagina’s

Fontaine Uitgevers

Omschrijving van het boek Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak

Stap in de betoverende wereld van "Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak" en laat je meeslepen door een ontroerend verhaal vol vriendschap, avontuur en zelfontdekking. Dit prachtig geïllustreerde boek is een absolute must-have voor iedereen die genoten heeft van de emotionele reis van "De jongen, de mol, de vos en het paard" en de diepgaande inzichten van "Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemt". In dit adembenemende verhaal volgen we de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Grote Panda en Kleine Draak. Samen gaan ze op een betoverende reis door fantastische landschappen en ontmoeten ze allerlei intrigerende personages. Onderweg leren ze waardevolle levenslessen en ontdekken ze de kracht van samenwerking en het belang van zelfacceptatie. Met zijn prachtige illustraties en poëtische schrijfstijl weet "Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak" jong en oud te betoveren. Dit boek is niet alleen een visueel feest, maar biedt ook een diepgaande boodschap van hoop, liefde en verbinding. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Dompel jezelf onder in dit magische verhaal en laat je inspireren door de avonturen van Grote Panda en Kleine Draak.

Veelgestelde vragen over Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak

De auteur van Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak is geschreven in het .

Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak telt Fontaine Uitgevers pagina’s.

Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak is verkrijgbaar als 9789464041958.

Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak heeft aks oorspronkelijke releasedatum James Norbury. Het EAN nummer van Panda 2 De reis van Grote Panda Kleine Draak is Panda.