Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Zakgids Vogels van Nederland en Belgi

Boek Zakgids Vogels van Nederland en Belgi

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Zakgids Vogels van Nederland en Belgi en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Zakgids Vogels van Nederland en Belgi

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789050118781

Oorspronkelijke releasedatum

Luc Hoogenstein

Aantal pagina’s

Knnv Uitgeverij

Omschrijving van het boek Zakgids Vogels van Nederland en Belgi

De perfecte vogelgids voor wandelingen en vogeluitstapjes. Past gemakkelijk in elke zak en helpt je bij het herkennen van alle algemene soorten broedvogels, zomer- en wintergasten en trekvogels. De zakgids bevat beknopte en overzichtelijke informatie over de belangrijkste uiterlijke kenmerken, gedrag, zang en leefgebied. Nu vernieuwd en uitgebreid met nog meer details! - Meer dan 300 inheemse vogelsoorten effectief herkennen. - Kenmerken in het veld, vliegbeelden en variaties in verenkleed. - Ontdek de kans om vogels per maand te spotten en ontvang handige kijktips. - Luister naar vogelgeluiden en nog veel meer: met QR-codes naar de online vogelgids van Vogelbescherming Nederland. - Volledig geïllustreerd door Elwin van der Kolk. - In samenwerking met Vogelbescherming Nederland. - Vormt samen met de 'Minigids vogels van Nederland en België' de perfecte metgezel voor onderweg. Of je nu een beginnende vogelaar bent of een ervaren liefhebber, deze zakgids is een must-have om je vogelkennis te vergroten. Dankzij de handige formaat kun je deze gids overal mee naartoe nemen, zodat je nooit een vogelobservatie mist. Of je nu in Nederland of België bent, deze gids biedt een schat aan informatie om je te helpen bij het identificeren van de diverse vogelsoorten die je onderweg tegenkomt.

Veelgestelde vragen over Zakgids Vogels van Nederland en Belgi

De auteur van Zakgids Vogels van Nederland en Belgi is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Zakgids Vogels van Nederland en Belgi is geschreven in het .

Zakgids Vogels van Nederland en Belgi telt Knnv Uitgeverij pagina’s.

Zakgids Vogels van Nederland en Belgi is verkrijgbaar als 9789050118781.

Zakgids Vogels van Nederland en Belgi heeft aks oorspronkelijke releasedatum Luc Hoogenstein. Het EAN nummer van Zakgids Vogels van Nederland en Belgi is .