Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Berserk Deluxe Volume 1

Boek Berserk Deluxe Volume 1

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Berserk Deluxe Volume 1 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Berserk Deluxe Volume 1

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Berserk - Deluxe Editions

Bindwijze

9781506711980

Oorspronkelijke releasedatum

Kentaro Miura

Aantal pagina’s

Dark Horse Comics,U.S.

Omschrijving van het boek Berserk Deluxe Volume 1

Ben jij dapper genoeg? Kentaro Miura's Berserk heeft sinds 1989 manga- en anime-fanaten over de hele wereld geschokt, verbaasd en verheugd. Het heeft een internationaal legioen van hardcore fans gecreëerd en heeft talloze tv-series, speelfilms en videospellen geïnspireerd. En nu wordt de stoere kampioen van volwassen fantasie-manga gepresenteerd in een luxe hardcover editie van 7 x 10 inch, bijna 700 pagina's lang. Dit omvat de eerste drie delen van Berserk, met de volgende delen die in prachtige boekencollecties zullen verschijnen. Geen moed, geen glorie! Deze deluxe editie van Berserk Volume 1 is een must-have voor elke fan van manga en anime. Het is een imposant boek van hoogwaardige kwaliteit, met een formaat van 7 x 10 inch, dat een indrukwekkende aanwezigheid op je boekenplank zal hebben. Met bijna 700 pagina's krijg je een uitgebreide dosis van de meeslepende wereld van Berserk, waarin je wordt meegesleurd in een episch avontuur vol actie, horror en fantasie. Of je nu een langdurige fan bent of nieuwsgierig bent naar het ontdekken van dit meesterwerk, deze deluxe editie biedt de perfecte introductie tot de serie. Bovendien zullen er nog meer volumes volgen, waardoor je de complete Berserk-serie kunt verzamelen en je boekenplank kunt vullen met deze prachtige edities. Waag je in de duistere wereld van.

Veelgestelde vragen over Berserk Deluxe Volume 1

De auteur van Berserk Deluxe Volume 1 is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Berserk Deluxe Volume 1 is geschreven in het .

Berserk Deluxe Volume 1 telt Dark Horse Comics,U.S. pagina’s.

Berserk Deluxe Volume 1 is verkrijgbaar als 9781506711980.

Berserk Deluxe Volume 1 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Kentaro Miura. Het EAN nummer van Berserk Deluxe Volume 1 is Berserk - Deluxe Editions.