Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van

Boek Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043925181

Oorspronkelijke releasedatum

Rik Kleeven

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van

Rik Kleeven en Jesper Weijs zijn bekend van hun populaire YouTubekanaal Glowmovies, waar ze de meest fantastische creaties bouwen en geweldige uitdagingen bedenken. Nu hebben ze ook een kinderboek geschreven, genaamd 'Rik en Jesper maken er een zooitje van', waarin ze hun bouwvaardigheden en avontuurlijke geest tot leven brengen. In dit boek nemen Rik en Jesper je mee op een spannend avontuur vol actie en chaos. Terwijl ze hun creativiteit de vrije loop laten, bouwen ze erop los en veranderen ze hun omgeving in een waar speelparadijs. Maar hun enthousiasme en onstuimigheid hebben ook gevolgen. Het bouwen leidt tot De Ramp, waarbij alles in een grote chaos verandert. Het boek 'Rik en Jesper maken er een zooitje van' is een absolute aanrader voor kinderen die net zo avontuurlijk en creatief zijn als Rik en Jesper. Het verhaal zit vol met hilarische momenten en onverwachte wendingen. Daarnaast inspireert het boek kinderen om hun eigen fantasie de vrije loop te laten en te experimenteren met bouwen. Met dit boek kunnen ze zich helemaal laten meeslepen in de wereld van Rik en Jesper en zelf ervaren hoe het is om er een zooitje van te maken.

Veelgestelde vragen over Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van

De auteur van Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van is geschreven in het .

Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van is verkrijgbaar als 9789043925181.

Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van heeft aks oorspronkelijke releasedatum Rik Kleeven. Het EAN nummer van Glowmovies 1 Rik en Jesper maken er een zooitje van is .