Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje

Boek Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789492758002

Oorspronkelijke releasedatum

Mandy Langbroek

Aantal pagina’s

Emotieboek

Omschrijving van het boek Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje

Daantje het Vulkaantje is een betoverend boekje dat speciaal is ontworpen om kinderen te helpen bij het herkennen en benoemen van hun emoties. Dit hartverwarmende verhaal neemt jonge lezers mee op een avontuurlijke reis door de wereld van Daantje, een schattig vulkaantje dat leert omgaan met zijn sterke gevoelens. Terwijl je samen met je kind dit verhaal leest, zullen jullie ontdekken hoe Daantje leert om zijn emoties te begrijpen en ze op een gezonde manier te uiten. Door middel van levendige illustraties en boeiende tekst, zal je kind worden aangemoedigd om zich te identificeren met Daantje en zijn eigen emoties te herkennen. Dit boekje biedt een veilige ruimte waarin je kind kan leren om over zijn gevoelens te praten en ze te begrijpen. Daarnaast bevat het boekje ook enkele nieuwe details. Het verhaal van Daantje het Vulkaantje wordt nog leuker gemaakt door interactieve elementen, zoals flapjes die je kind kan openen en sluiten. Hierdoor wordt het lezen van dit boekje een boeiende en interactieve ervaring voor zowel ouder als kind. Bovendien bevat het boekje nuttige tips en suggesties om je kind te begeleiden bij het omgaan met emoties, zodat je als ouder ook praktische handvatten krijgt. Daantje het Vulkaantje is niet zomaar een boekje, het is een waardevol hulpmiddel om de emotionele ontwikkeling van.

Veelgestelde vragen over Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje

De auteur van Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje is geschreven in het .

Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje telt Emotieboek pagina’s.

Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje is verkrijgbaar als 9789492758002.

Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje heeft aks oorspronkelijke releasedatum Mandy Langbroek. Het EAN nummer van Daantje het Vulkaantje 1 Daantje het Vulkaantje is .