Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos

Boek AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

nl

EAN

Avi-Lezen Met Paul Van Loon

Bindwijze

9789048736713

Oorspronkelijke releasedatum

Paul van Loon

Aantal pagina’s

Zwijsen

Omschrijving van het boek AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Dolfje Weerwolfje met het boek "AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos". Dit speciale samenleesboek is perfect voor kleuters die graag hun leesvaardigheid willen ontwikkelen. Het boek is opgedeeld in rechter- en linkerpagina's. Op de rechterpagina's vind je woordpagina's die de kleuter zelf kan lezen. Dit geeft hen een gevoel van trots en zelfstandigheid. De linkerpagina's zijn bedoeld voor de ervaren lezer, die het verhaal voorleest. Zo kunnen ouders, grootouders of oudere broers en zussen gezellig samen met de kleuter genieten van het verhaal. Duik in het avontuurlijke verhaal van Dolfje, zijn vriendinnetje Noura en het spannende feest in het bos. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je meegaat op de avonturen van deze geliefde personages. Met dit boek kunnen kleuters niet alleen hun leesvaardigheid verbeteren, maar ook hun fantasie stimuleren. Ga er eens lekker voor zitten en geniet samen met je kleuter van het lezen. Ontdek de magie van Dolfje Weerwolfje en beleef een onvergetelijk feest in het bos!

Veelgestelde vragen over AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos

De auteur van AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos is . Uitgeverij nl heeft het boek uitgegeven.  

AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos is geschreven in het .

AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos telt Zwijsen pagina’s.

AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos is verkrijgbaar als 9789048736713.

AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos heeft aks oorspronkelijke releasedatum Paul van Loon. Het EAN nummer van AVI-lezen met Paul van Loon feest in het bos is Avi-Lezen Met Paul Van Loon.