Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Gewoon zoals je bent

Boek Gewoon zoals je bent

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Gewoon zoals je bent en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Gewoon zoals je bent

Hoofdauteur

Jonny Lambert

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Veltman Uitgevers B.V.

EAN

9789048312641

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

26 januari 2016

Aantal pagina’s

28

Omschrijving van het boek Gewoon zoals je bent

Ontdek het avontuurlijke verhaal van "Gewoon zoals je bent", een betoverend kinderboek dat de unieke schoonheid van individualiteit viert. Volg Kleine Snuf terwijl hij zich verwondert over de diverse dierenwereld om hem heen. Van de elegante steltpoten van de Giraf tot de scherpe prikhoorns van de Gnoe, en niet te vergeten de indrukwekkende hap-snap-tanden van de Krokodil - Kleine Snuf wordt betoverd door al deze fascinerende kenmerken. In dit meeslepende verhaal leert Kleine Snuf dat het oké is om anders te zijn en dat iedereen zijn eigen bijzondere eigenschappen heeft. Met levendige illustraties en een hartverwarmende boodschap is "Gewoon zoals je bent" het perfecte cadeau voor kinderen die net zoals Kleine Snuf de wereld om hen heen ontdekken. Dit boek moedigt kinderen aan om zichzelf te omarmen en anderen te accepteren, waardoor het een belangrijke en waardevolle toevoeging is aan elke boekenplank. Met "Gewoon zoals je bent" kunnen kinderen niet alleen genieten van een meeslepend verhaal, maar ook waardevolle levenslessen leren. Dit boek zal hun verbeeldingskracht stimuleren en hun begrip van diversiteit vergroten. Het is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en kan dienen als een prachtig hulpmiddel om met hen te praten over inclusiviteit en respect voor anderen. Laat je kinderen meeslepen in de kleurrijke wereld van Kleine Sn.

Veelgestelde vragen over Gewoon zoals je bent

De auteur van Gewoon zoals je bent is Jonny Lambert. Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het boek uitgegeven.  

Gewoon zoals je bent is geschreven in het Nederlands.

Gewoon zoals je bent telt 28 pagina’s.

Gewoon zoals je bent is verkrijgbaar als Hardcover.

Gewoon zoals je bent heeft aks oorspronkelijke releasedatum 26 januari 2016. Het EAN nummer van Gewoon zoals je bent is 9789048312641.