Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

Boek Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789013162141

Oorspronkelijke releasedatum

T. Hartlief

Aantal pagina’s

Wolters Kluwer Nederland B.V.

Omschrijving van het boek Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

Deze vernieuwde publicatie biedt een uitgebreid inzicht in het complexe gebied van het verbintenissenrecht, het buiten-contractuele aansprakelijkheidsrecht en het schadevergoedingsrecht. In deze 9e druk zijn alle recente wetswijzigingen verwerkt, inclusief de invoering van de collectieve schadevergoedingsactie. Bovendien zijn ook de meest recente uitspraken en literatuur van de afgelopen drie jaar opgenomen in dit studieboek. Deze titel gaat volledig in op verbintenissen uit de wet en schadevergoeding en biedt een gestructureerd overzicht, ondersteund door duidelijke voorbeelden. Hierdoor is deze publicatie uniek in zijn soort en uitermate geschikt voor zowel studenten als professionals in de praktijk. Het boek behandelt onder andere de algemene bepalingen met betrekking tot onrechtmatige daad, verschillende vormen van aansprakelijkheid, oneerlijke handelspraktijken, schending van mededingingsrecht en misleidende reclame, verkeersaansprakelijkheid, onrechtmatige overheidsdaden, aansprakelijkheid voor arbeidsongevallen en beroepsziekten, en het schadevergoedingsrecht inclusief de tijdelijke regeling verhaalsrechten. Daarnaast worden ook andere verbintenissen uit de wet behandeld, zoals zaakwaarneming, onverschuldigde betaling en ongerechtvaardigde handelingen. Met zijn uitgebreide en actuele informatie is dit boek een onmisbare bron voor iedere.

Veelgestelde vragen over Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

De auteur van Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding is geschreven in het .

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding telt Wolters Kluwer Nederland B.V. pagina’s.

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding is verkrijgbaar als 9789013162141.

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding heeft aks oorspronkelijke releasedatum T. Hartlief. Het EAN nummer van Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding is .