Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband

Boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco

Bindwijze

9789043922692

Oorspronkelijke releasedatum

Thomas van Grinsven

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband

In dit spannende avontuur maken we kennis met Rutger, Thomas en hun trouwe viervoeter Paco. Het verhaal begint wanneer ze een mysterieus pakket ontvangen met cadeautjes speciaal voor Paco. Maar al snel merken ze dat er iets vreemds aan de hand is. Paco gedraagt zich namelijk heel anders dan normaal. Hij rent rond als een dolle, blaft naar onzichtbare dingen en lijkt zelfs te kunnen praten! De jongens komen voor een raadsel te staan. Van wie komt dit pakket eigenlijk? En wat heeft die magische halsband ermee te maken? Als Paco dan plotseling spoorloos verdwijnt, weten Rutger en Thomas dat ze snel moeten handelen. Samen gaan ze op een avontuurlijke zoektocht om het mysterie op te lossen en Paco te redden uit de handen van het kwaad. Zullen ze op tijd zijn om hun geliefde hond te redden? Dit eerste deel van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco belooft een magisch en meeslepend verhaal vol actie en spanning. Een absolute aanrader voor jonge avonturiers!

Veelgestelde vragen over De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband

De auteur van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband is geschreven in het .

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband is verkrijgbaar als 9789043922692.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband heeft aks oorspronkelijke releasedatum Thomas van Grinsven. Het EAN nummer van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 De magische halsband is De avonturen van Rutger, Thomas en Paco.