Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Zij Lacht NBV21 in een jaar

Boek Zij Lacht NBV21 in een jaar

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Zij Lacht NBV21 in een jaar en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Zij Lacht NBV21 in een jaar

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789065395610

Oorspronkelijke releasedatum

Aantal pagina’s

Jongbloed

Omschrijving van het boek Zij Lacht NBV21 in een jaar

Ontdek een unieke manier om de Bijbel te lezen met de Zij Lacht NBV21 in een jaar. Deze speciale uitgave van Zij Lacht is ontworpen om jou te helpen de hele Bijbel in één jaar te lezen, en dat alles in een aantrekkelijk jasje. Liza Kruit, de oprichter van Zij Lacht, begon twee jaar geleden aan dit avontuur en las voor het eerst de complete Bijbel. Ze begrijpt hoe overweldigend dit kan lijken en hoe moeilijk het soms kan zijn om de motivatie te behouden. Veel vrouwen kunnen zich hierin herkennen, terwijl het juist zo waardevol is om de hele Bijbel te ontdekken. Daarom hebben we iets bijzonders bedacht: we doen het samen! En zo ontstond de prachtige Zij Lacht NBV21 in een jaar. De uitdaging om deze Bijbel in een jaar te lezen wordt gepromoot door Zij Lacht. Ze bieden een unieke podcast aan waarin lezeressen worden uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast is er een handig leesrooster als PDF beschikbaar, zodat je het lezen samen met anderen kunt volhouden. Het online platform van Zij Lacht is een bruisende community voor christelijke vrouwen. Hier vind je niet alleen de Zij Lacht NBV21 in een jaar, maar ook andere Bijbels, boeken, dagelijkse overdenkingen en evenementen. Alles is erop gericht om vrouwen te helpen de Bijbel te lezen, te begrijpen en in hun dagelijks leven toe te passen. Doe mee met deze inspirerende.

Veelgestelde vragen over Zij Lacht NBV21 in een jaar

De auteur van Zij Lacht NBV21 in een jaar is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Zij Lacht NBV21 in een jaar is geschreven in het .

Zij Lacht NBV21 in een jaar telt Jongbloed pagina’s.

Zij Lacht NBV21 in een jaar is verkrijgbaar als 9789065395610.

Zij Lacht NBV21 in een jaar heeft aks oorspronkelijke releasedatum . Het EAN nummer van Zij Lacht NBV21 in een jaar is .