Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. A Court of Thorns and Roses Collector’s Edition

Boek A Court of Thorns and Roses Collector's Edition

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek A Court of Thorns and Roses Collector's Edition en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek A Court of Thorns and Roses Collector's Edition

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

ACOTAR

Bindwijze

9781547604173

Oorspronkelijke releasedatum

Sarah J. Maas

Aantal pagina’s

Bloomsbury Ya

Omschrijving van het boek A Court of Thorns and Roses Collector's Edition

Beleef de reis van Feyre Archeron opnieuw met de prachtige Collector's Edition van A Court of Thorns and Roses, het verleidelijke eerste boek in de bestsellerreeks van Sarah J. Maas. Deze deluxe editie bevat een nieuwe verpakking, bijgewerkte kaart, lintje en nog veel meer! Wanneer de negentienjarige Feyre een wolf doodt in het bos, verschijnt er een beestachtig wezen dat vergelding eist. Ze wordt meegesleurd naar een verraderlijk magisch land waar ze alleen vanuit legendes over weet, en ontdekt dat haar ontvoerder geen dier is, maar Tamlin - één van de dodelijke, onsterfelijke feeën die ooit over hun wereld regeerden. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar gevoelens voor Tamlin van ijzige vijandigheid naar een vurige passie die door elke leugen en waarschuwing heen brandt die ze heeft gehoord over de prachtige, gevaarlijke wereld van de feeën. Maar er groeit een eeuwenoude, kwaadaardige schaduw over het feeënland, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen, anders veroordeelt ze Tamlin - en zijn wereld - voor altijd. Al de magie van Feyre's epische reis en romantiek komt tot uiting in deze betoverende, verzamelbare editie van A Court of Thorns and Roses.

Veelgestelde vragen over A Court of Thorns and Roses Collector's Edition

De auteur van A Court of Thorns and Roses Collector's Edition is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

A Court of Thorns and Roses Collector's Edition is geschreven in het .

A Court of Thorns and Roses Collector's Edition telt Bloomsbury Ya pagina’s.

A Court of Thorns and Roses Collector's Edition is verkrijgbaar als 9781547604173.

A Court of Thorns and Roses Collector's Edition heeft aks oorspronkelijke releasedatum Sarah J. Maas. Het EAN nummer van A Court of Thorns and Roses Collector's Edition is ACOTAR.