Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel

Boek Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025776749

Oorspronkelijke releasedatum

Mies van Hout

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel

Mies van Hout heeft speciaal voor 'Op een grote paddenstoel' de allermooiste kinderversjes en kinderliedjes verzameld die iedereen kent. In dit boek neemt een schattig en piepklein spinnetje de lezers mee op een avontuurlijke reis door de betoverende wereld van fantasierijke versjes en liedjes. Zing jij ze allemaal mee? Laat je meeslepen door de bekende melodieën van 'Ik zag twee beren', 'Iene miene mutte', 'Op een grote paddenstoel', 'Hoofd, schouders, knie en teen' en 'De wielen van de bus'. En sluit de dag af met het rustgevende 'In de maneschijn' voordat je gaat slapen! De liedjes zijn prachtig samengebracht in een schitterende uitgave van gebonden karton, waardoor ze jarenlang kunnen worden meegezongen en -genoten. Het boek is fris vormgegeven en trekt meteen de aandacht van jonge lezers. De kleurrijke illustraties van Mies van Hout brengen de liedjes tot leven en nemen kinderen mee naar een wereld vol vrolijke avonturen. Dit liedjesboek is niet alleen een geweldige toevoeging aan de boekenkast, maar ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Laat de kinderen hun favoriete liedjes ontdekken en geniet samen van de magie van muziek en verbeelding!

Veelgestelde vragen over Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel

De auteur van Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel is geschreven in het .

Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel telt Gottmer pagina’s.

Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel is verkrijgbaar als 9789025776749.

Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel heeft aks oorspronkelijke releasedatum Mies van Hout. Het EAN nummer van Liedjesboeken Mies van Hout Op een grote paddenstoel is .