Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Ik vind je lief, papa

Boek Ik vind je lief, papa

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ik vind je lief, papa en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ik vind je lief, papa

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9781405451758

Oorspronkelijke releasedatum

Jillian Harker

Aantal pagina’s

Rebo Productions

Omschrijving van het boek Ik vind je lief, papa

Kleine Beer en Papa Beer zijn de hoofdpersonages in het boek "Ik vind je lief, papa". In dit hartverwarmende verhaal zijn ze klaar om samen op avontuur te gaan. Papa Beer is ervan overtuigd dat Kleine Beer al volwassen genoeg is om zelfstandig te zijn, maar al snel blijkt dat hij nog wel wat begeleiding nodig heeft. Gelukkig staat Papa Beer altijd klaar om zijn kleine spruit bij te staan en hem te helpen groeien. Dit prachtige boek is perfect voor vaders en kinderen die samen willen genieten van een bijzonder moment. Het verhaal illustreert op een speelse en liefdevolle manier de band tussen vader en kind. Het leert kinderen dat het niet erg is om soms hulp te vragen en dat ze altijd kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke liefde van hun vader. Met levendige illustraties en een meeslepende vertelstijl neemt "Ik vind je lief, papa" je mee in een wereld vol avontuur en warmte. Het is een geweldig cadeau voor vaders die hun kinderen willen laten zien hoe onmisbaar ze zijn. Lees dit boek samen met je kleine beer en geniet van de kostbare momenten die jullie samen zullen beleven.

Veelgestelde vragen over Ik vind je lief, papa

De auteur van Ik vind je lief, papa is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ik vind je lief, papa is geschreven in het .

Ik vind je lief, papa telt Rebo Productions pagina’s.

Ik vind je lief, papa is verkrijgbaar als 9781405451758.

Ik vind je lief, papa heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jillian Harker. Het EAN nummer van Ik vind je lief, papa is .