Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Becoming Supernatural Nederlandse editie

Boek Becoming Supernatural Nederlandse editie

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Becoming Supernatural Nederlandse editie en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Becoming Supernatural Nederlandse editie

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789492665256

Oorspronkelijke releasedatum

Joe Dispenza

Aantal pagina’s

Succesboeken.Nl

Omschrijving van het boek Becoming Supernatural Nederlandse editie

Dr. Joe Dispenza is een internationaal bekende spreker, onderzoeker en auteur die zijn expertise heeft gedeeld in meer dan 32 landen over de hele wereld. Met zijn inspirerende stijl gelooft hij dat ieder van ons het potentieel heeft om grootsheid te bereiken en over onbeperkte vermogens te beschikken. In zijn toegankelijke en aanmoedigende manier van spreken heeft hij honderdduizenden mensen geleerd hoe ze hun brein opnieuw kunnen programmeren en hun lichaam kunnen conditioneren om blijvende veranderingen in hun leven teweeg te brengen. Daarnaast heeft Dr. Joe Dispenza zich als onderzoeker verdiept in de wetenschap achter spontane genezingen en hoe mensen zichzelf kunnen genezen van chronische en zelfs terminale ziekten. Hij werkt nauw samen met andere wetenschappers om tijdens zijn gevorderden workshops de effecten van meditatie te onderzoeken. Tijdens deze workshops worden verschillende technieken gebruikt, zoals het in kaart brengen van de hersenen met behulp van EEG's en het meten van de hartcoherentie, om meetbare epigenetische veranderingen bij zijn studenten aan te tonen. Momenteel voert hij ook onderzoek uit naar veranderingen in telomeren en regulerende genen, waarbij hij 7500 genregulaties meet bij gevorderde deelnemers. Naast zijn werk als onderzoeker en spreker, biedt Dr. Joe Dispenza ook lezingen en workshops aan bedrijven die neurowetenschappelijke principes willen toepassen om creativiteit, innovatie en productiviteit te bevorderen. Met zijn uitgebreide k.

Veelgestelde vragen over Becoming Supernatural Nederlandse editie

De auteur van Becoming Supernatural Nederlandse editie is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Becoming Supernatural Nederlandse editie is geschreven in het .

Becoming Supernatural Nederlandse editie telt Succesboeken.Nl pagina’s.

Becoming Supernatural Nederlandse editie is verkrijgbaar als 9789492665256.

Becoming Supernatural Nederlandse editie heeft aks oorspronkelijke releasedatum Joe Dispenza. Het EAN nummer van Becoming Supernatural Nederlandse editie is .