Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Het hooggevoelige kind met een sterke wil

Boek Het hooggevoelige kind met een sterke wil

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het hooggevoelige kind met een sterke wil en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het hooggevoelige kind met een sterke wil

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789491687440

Oorspronkelijke releasedatum

Janneke van Olphen

Aantal pagina’s

Scrivo Media

Omschrijving van het boek Het hooggevoelige kind met een sterke wil

In "Het hooggevoelige kind met een sterke wil" laat Janneke van Olphen zien dat hooggevoelige kinderen niet altijd rustig en bedachtzaam zijn. Soms gaan hun gevoeligheid en sterke wil hand in hand. Deze kinderen zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen, ook al gaat dit vaak tegen hun gevoelige aard in. Deze combinatie kan leiden tot intense uitbarstingen bij kinderen en wanhoop bij ouders. Dit boek biedt ouders en opvoeders een diepgaand inzicht in de innerlijke wereld van deze hooggevoelige kinderen. Janneke van Olphen presenteert dit inzicht op een zeer toegankelijke manier, zodat ouders beter kunnen omgaan met de vurigheid van hun gevoelige kinderen. Door dit begrip zal het hele gezin uiteindelijk profiteren. Het boek biedt nieuwe en waardevolle inzichten en praktische tips die ouders kunnen helpen bij het begrijpen en begeleiden van hun kinderen met een sterke wil en een gevoelige aard. Naast het inzicht in de innerlijke wereld van deze kinderen, biedt het boek ook handvatten voor het creëren van een harmonieuze en ondersteunende omgeving voor hen. Het benadrukt het belang van empathie, communicatie en het bieden van de juiste structuur en grenzen. Met behulp van dit boek zullen ouders en opvoeders beter in staat zijn om hun hooggevoelige kinderen met een sterke wil te begrijpen en te begeleiden, waardoor ze hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen en gelukkig kunnen opgroe.

Veelgestelde vragen over Het hooggevoelige kind met een sterke wil

De auteur van Het hooggevoelige kind met een sterke wil is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Het hooggevoelige kind met een sterke wil is geschreven in het .

Het hooggevoelige kind met een sterke wil telt Scrivo Media pagina’s.

Het hooggevoelige kind met een sterke wil is verkrijgbaar als 9789491687440.

Het hooggevoelige kind met een sterke wil heeft aks oorspronkelijke releasedatum Janneke van Olphen. Het EAN nummer van Het hooggevoelige kind met een sterke wil is .