Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Cassidy Blake 2 Tunnel van botten

Boek Cassidy Blake 2 Tunnel van botten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Cassidy Blake 2 Tunnel van botten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Cassidy Blake 2 Tunnel van botten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789022599709

Oorspronkelijke releasedatum

V.E. Schwab

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Cassidy Blake 2 Tunnel van botten

Cassidy Blake 2 Tunnel van botten is een spannend en avontuurlijk boek dat je meeneemt in de wereld van spokenjagers. Het verhaal draait om Cassidy Blake, wiens ouders spokenjagers zijn. Maar in tegenstelling tot haar ouders, die niet echt succesvol zijn in hun jacht op geesten, heeft Cassidy het talent om geesten te kunnen zien. En alsof dat nog niet genoeg is, is haar beste vriend Jacob een geest. In dit boek gaat Cassidy op een bijzondere missie om een mysterieuze tunnel van botten te verkennen. Deze tunnel is niet zomaar een donkere ondergrondse doorgang, maar een plek vol geheimen en gevaarlijke geesten. Cassidy en Jacob moeten hun moed en vaardigheden bundelen om de duistere krachten te trotseren en het geheim van de tunnel te ontrafelen. De schrijver neemt je mee op een meeslepend avontuur vol spanning en verrassingen. Met levendige beschrijvingen en levendige personages word je helemaal ondergedompeld in de wereld van Cassidy en Jacob. Het boek is geschikt voor jonge lezers die houden van avontuur, mysterie en een vleugje bovennatuurlijke elementen. Bereid je voor op een enerverende leeservaring vol onverwachte wendingen en een onvergetelijk avontuur met Cassidy Blake en haar geestachtige metgezel.

Veelgestelde vragen over Cassidy Blake 2 Tunnel van botten

De auteur van Cassidy Blake 2 Tunnel van botten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Cassidy Blake 2 Tunnel van botten is geschreven in het .

Cassidy Blake 2 Tunnel van botten telt Boekerij pagina’s.

Cassidy Blake 2 Tunnel van botten is verkrijgbaar als 9789022599709.

Cassidy Blake 2 Tunnel van botten heeft aks oorspronkelijke releasedatum V.E. Schwab. Het EAN nummer van Cassidy Blake 2 Tunnel van botten is .