Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey

Boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De kleine boekjes

Bindwijze

9789047008903

Oorspronkelijke releasedatum

Jan Kuipers

Aantal pagina’s

Business Contact

Omschrijving van het boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey

De kleine Covey' is een onmisbare gids voor iedereen die op zoek is naar grote inzichten in effectief leiderschap. Dit handige boekje is een beknopte samenvatting van het baanbrekende werk van Stephen Covey, 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap'. Of je nu een ervaren leider bent of net je eerste stappen zet op het pad van leiderschap, deze kleine boekjes bieden essentiële kennis en inzichten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Met 'De kleine Covey' hoef je niet langer door dikke boeken te ploegen om waardevolle leiderschapslessen te leren. Dit compacte boekje biedt een overzichtelijke samenvatting van de belangrijkste principes die Covey heeft ontwikkeld om effectief leiderschap te stimuleren. Van het belang van proactiviteit tot het stellen van doelen en het cultiveren van synergie, dit boekje biedt praktische tips en adviezen die je kunt gebruiken om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Daarnaast bevat 'De kleine Covey' ook nieuwe details en voorbeelden die de concepten van Covey verhelderen en toepasbaar maken in de hedendaagse wereld. Of je nu een manager bent die zijn team wil inspireren of een ondernemer die zijn bedrijf naar nieuwe hoogten wil brengen, dit boekje biedt de nodige inspiratie en handvatten om je leiderschapsvaardigheden te versterken. Met 'De kleine Covey' heb je de sleutel tot effectief leiderschap in handen.

Veelgestelde vragen over Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey

De auteur van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey is geschreven in het .

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey telt Business Contact pagina’s.

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey is verkrijgbaar als 9789047008903.

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jan Kuipers. Het EAN nummer van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey is De kleine boekjes.