Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Bobbi Bobbi uitdeelboekjes

Boek Bobbi Bobbi uitdeelboekjes

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Bobbi Bobbi uitdeelboekjes en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Bobbi Bobbi uitdeelboekjes

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bobbi

Bindwijze

9789020684612

Oorspronkelijke releasedatum

Ingeborg Bijlsma

Aantal pagina’s

Kluitman

Omschrijving van het boek Bobbi Bobbi uitdeelboekjes

Dit schattige doosje vol verrassingen is speciaal ontworpen voor de jonge lezers van 3 jaar en ouder. De Bobbi Bobbi uitdeelboekjes zijn een geweldige manier om het leesplezier te stimuleren en de fantasie van kinderen te prikkelen. Met maar liefst 6 vrolijke boekjes, waarvan elke titel dubbel is, kunnen kinderen hun eigen kleine bibliotheek beginnen! Elk boekje zit boordevol kleurrijke illustraties en eenvoudige, herkenbare verhalen die perfect zijn afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. Van avonturen op de boerderij tot een dagje naar het strand, Bobbi Bobbi neemt kinderen mee op spannende ontdekkingsreizen vol plezier en leren. Het compacte formaat van de boekjes maakt ze gemakkelijk mee te nemen in een tas of zelfs in kleine handjes! De Bobbi Bobbi uitdeelboekjes zijn niet alleen ideaal om uit te delen op feestjes of in de klas, maar ook perfect om cadeau te geven aan kleine boekenliefhebbers. De stevige kartonnen pagina's zorgen ervoor dat de boekjes lang meegaan, zelfs na veelvuldig bladeren en lezen. Met deze betoverende verzameling kunnen kinderen hun liefde voor lezen ontdekken en hun verbeelding laten groeien. Bobbi Bobbi uitdeelboekjes, een onmisbaar geschenk voor jonge avonturiers!

Veelgestelde vragen over Bobbi Bobbi uitdeelboekjes

De auteur van Bobbi Bobbi uitdeelboekjes is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Bobbi Bobbi uitdeelboekjes is geschreven in het .

Bobbi Bobbi uitdeelboekjes telt Kluitman pagina’s.

Bobbi Bobbi uitdeelboekjes is verkrijgbaar als 9789020684612.

Bobbi Bobbi uitdeelboekjes heeft aks oorspronkelijke releasedatum Ingeborg Bijlsma. Het EAN nummer van Bobbi Bobbi uitdeelboekjes is Bobbi.