Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Patroon Het kleine boek van het leven

Boek Patroon Het kleine boek van het leven

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Patroon Het kleine boek van het leven en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Patroon Het kleine boek van het leven

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Patroon

Bindwijze

9789020218312

Oorspronkelijke releasedatum

Rumi

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek Patroon Het kleine boek van het leven

Het kleine boek van het leven' is een prachtige verzameling van 202 van de mooiste gedichten van Rumi. Deze dertiende-eeuwse soefi-mysticus heeft vele harten veroverd, inclusief die van beroemdheden zoals Madonna en Deepak Chopra. Zijn poëzie is tijdloos en heeft een universele aantrekkingskracht, waardoor Rumi geliefd is bij mensen over de hele wereld, ook in Nederland. Dit boek neemt je mee op een reis door de diepten van het menselijk bestaan. Rumi's gedichten raken aan thema's als liefde, spiritualiteit en de zoektocht naar betekenis en waarheid. Zijn woorden zijn als een balsem voor de ziel, en nodigen je uit om je eigen innerlijke reis te maken. Daarnaast bevat 'Het kleine boek van het leven' ook nieuwe, exclusieve gedichten die niet eerder zijn gepubliceerd. Deze toevoeging maakt dit boek een waardevolle aanvulling op de collectie van elke poëzieliefhebber. Met zijn prachtige cover en elegante vormgeving is dit boek niet alleen een genot om te lezen, maar ook een lust voor het oog. Het kleine formaat maakt het bovendien handig om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd kunt genieten van de inspirerende woorden van Rumi, waar je ook bent. 'Het kleine boek van het leven' is een perfect cadeau voor jezelf of voor een geliefde. Laat je betoveren door de tijdloze poëzie van Rumi en ontdek de schoonheid en wijsheid die in zijn wo.

Veelgestelde vragen over Patroon Het kleine boek van het leven

De auteur van Patroon Het kleine boek van het leven is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Patroon Het kleine boek van het leven is geschreven in het .

Patroon Het kleine boek van het leven telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

Patroon Het kleine boek van het leven is verkrijgbaar als 9789020218312.

Patroon Het kleine boek van het leven heeft aks oorspronkelijke releasedatum Rumi. Het EAN nummer van Patroon Het kleine boek van het leven is Patroon.