Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Dog Man De woef van de wildernis

Boek Dog Man De woef van de wildernis

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dog Man De woef van de wildernis en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dog Man De woef van de wildernis

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Dog Man

Bindwijze

9789493189133

Oorspronkelijke releasedatum

Dav Pilkey

Aantal pagina’s

Condor

Omschrijving van het boek Dog Man De woef van de wildernis

In het spannende zesde boek van de Dog Man-serie, genaamd "De woef van de wildernis", bevindt onze geliefde held zich in een benarde situatie. Dog Man, de onverschrokken politiehond met het lichaam van een politieman en het hart van een echte viervoeter, wordt plotseling beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. In dit meeslepende avontuur moet Dog Man zijn onschuld bewijzen terwijl hij diep in de wildernis van onrechtvaardigheid en bedrog duikt. Terwijl Dog Man vecht tegen de beschuldigingen die op hem rusten, wordt hij geconfronteerd met talloze gevaren en verrassingen. Hij moet slimme trucjes inzetten en zijn trouwe metgezellen, Li'l Petey en de Kattenkronieken, om hulp vragen om zijn reputatie te herstellen. Zal Dog Man erin slagen om zijn naam te zuiveren en de echte boef te ontmaskeren? Met humor, avontuur en een vleugje hartverwarmende vriendschap, is "De woef van de wildernis" een boek dat elke lezer, jong en oud, zal betoveren. Ga mee op dit adembenemende avontuur vol onverwachte wendingen en ontdek hoe Dog Man zijn onschuld bewijst en gerechtigheid laat zegevieren. Met prachtige illustraties en een meeslepend verhaal, is dit boek een must-have voor alle fans van de Dog Man-serie en liefhebbers van avontuurlijke kinderboeken. Verlies jezelf in de op.

Veelgestelde vragen over Dog Man De woef van de wildernis

De auteur van Dog Man De woef van de wildernis is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Dog Man De woef van de wildernis is geschreven in het .

Dog Man De woef van de wildernis telt Condor pagina’s.

Dog Man De woef van de wildernis is verkrijgbaar als 9789493189133.

Dog Man De woef van de wildernis heeft aks oorspronkelijke releasedatum Dav Pilkey. Het EAN nummer van Dog Man De woef van de wildernis is Dog Man.