Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Rupsje Nooitgenoeg voelboek

Boek Rupsje Nooitgenoeg voelboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Rupsje Nooitgenoeg voelboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Rupsje Nooitgenoeg voelboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Rupsje Nooitgenoeg

Bindwijze

9789025754624

Oorspronkelijke releasedatum

Eric Carle

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Rupsje Nooitgenoeg voelboek

Het Rupsje Nooitgenoeg voelboek is een geweldige manier om de zintuigen van peuters te stimuleren en hun verbeelding te prikkelen. Dit prachtige boek, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 18 maanden, neemt ze mee op een avontuurlijke reis door de kleurrijke wereld van Eric Carle. Met dit stevige voelboek kunnen peuters niet alleen genieten van de levendige illustraties, maar ook verschillende texturen ontdekken. Ze kunnen de zachte vacht van een dier aaien, de ribbels van een blad voelen en de gladheid van een vlinder ervaren. Op elke pagina wacht een nieuwe verrassing, waardoor kinderen spelenderwijs leren over vormen, kleuren en texturen. Het Rupsje Nooitgenoeg voelboek is niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk. Het is een geweldige manier voor peuters om hun fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze ook genieten van het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. Het boek is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje, zodat het lang meegaat. Dit voelboek is een perfect cadeau voor jonge kinderen die graag willen ontdekken en leren.

Veelgestelde vragen over Rupsje Nooitgenoeg voelboek

De auteur van Rupsje Nooitgenoeg voelboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Rupsje Nooitgenoeg voelboek is geschreven in het .

Rupsje Nooitgenoeg voelboek telt Gottmer pagina’s.

Rupsje Nooitgenoeg voelboek is verkrijgbaar als 9789025754624.

Rupsje Nooitgenoeg voelboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Eric Carle. Het EAN nummer van Rupsje Nooitgenoeg voelboek is Rupsje Nooitgenoeg.