Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam

Boek Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam

Hoofdauteur

Rebecca Yarros

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Z&K

EAN

9789020554083

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

28 februari 2024

Aantal pagina’s

800

Omschrijving van het boek Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam

Violet staat voor een epische uitdaging waarbij haar leven op het spel staat. In het meeslepende boek 'Een ijzeren vlam', het tweede deel van de TikTok-bestsellerserie Fourth Wing van de getalenteerde auteur Rebecca Yarros, wordt de lezer meegenomen op een adembenemend avontuur. In dit vervolgdeel ontdekt Violet haar ware kracht terwijl ze de confrontatie aangaat met angstaanjagende vijanden en haar eigen innerlijke demonen. Het verhaal neemt je mee naar een duistere wereld vol onverwachte wendingen en emotionele hoogtepunten. Terwijl Violet haar vechtlust en doorzettingsvermogen toont, word je als lezer meegezogen in haar turbulente reis vol spanning en avontuur. Met haar meeslepende schrijfstijl weet Rebecca Yarros opnieuw te verrassen en te betoveren. 'Een ijzeren vlam' is een absolute aanrader voor liefhebbers van avontuurlijke boeken met een vleugje romantiek. Duik in dit adembenemende verhaal en laat je meeslepen door de krachtige personages en meeslepende plotwendingen. Een onvergetelijk avontuur wacht op jou in 'Een ijzeren vlam'.

Veelgestelde vragen over Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam

De auteur van Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam is Rebecca Yarros. Uitgeverij Z&K heeft het boek uitgegeven.  

Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam is geschreven in het Nederlands.

Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam telt 800 pagina’s.

Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam is verkrijgbaar als Hardcover.

Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam heeft aks oorspronkelijke releasedatum 28 februari 2024. Het EAN nummer van Fourth Wing 2 Een ijzeren vlam is 9789020554083.