Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Wij gaan op berenjacht

Boek Wij gaan op berenjacht

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Wij gaan op berenjacht en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Wij gaan op berenjacht

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789025771676

Oorspronkelijke releasedatum

Michael Rosen

Aantal pagina’s

Gottmer

Omschrijving van het boek Wij gaan op berenjacht

"Wij gaan op berenjacht" is een tijdloze klassieker in de wereld van prentenboeken. Met zijn schitterende illustraties, die je direct herkent uit duizenden, heeft dit boek al vele generaties betoverd. En nu is er een speciale jubileumeditie, die nog dikker en steviger is dan ooit tevoren! Deze feestelijke jubileumeditie is gemaakt van extra dik en superstevig karton, zodat kleine avonturiers het verhaal op een speelse en interactieve manier kunnen beleven. Het verhaal neemt je mee op een spannende reis, terwijl je samen met de hoofdpersonages op berenjacht gaat. Je zult door dichte bossen, kolkende rivieren en modderige moerassen trekken, altijd op zoek naar die ene grote beer. Met deze speciale editie van "Wij gaan op berenjacht" krijgt het verhaal een extra dimensie. Kinderen kunnen niet alleen genieten van het meeslepende avontuur, maar ook de stevigheid van het karton voelen en de kleurrijke illustraties bewonderen. Dit boek is perfect om cadeau te geven bij een geboorte, verjaardag of elke andere speciale gelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de berenjacht en beleef samen met je kinderen een onvergetelijk avontuur!

Veelgestelde vragen over Wij gaan op berenjacht

De auteur van Wij gaan op berenjacht is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Wij gaan op berenjacht is geschreven in het .

Wij gaan op berenjacht telt Gottmer pagina’s.

Wij gaan op berenjacht is verkrijgbaar als 9789025771676.

Wij gaan op berenjacht heeft aks oorspronkelijke releasedatum Michael Rosen. Het EAN nummer van Wij gaan op berenjacht is .