Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Why? The Purpose of the Universe

Boek Why? The Purpose of the Universe

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Why? The Purpose of the Universe en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Why? The Purpose of the Universe

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780198883760

Oorspronkelijke releasedatum

Philip Goff

Aantal pagina’s

Oxford University Press

Omschrijving van het boek Why? The Purpose of the Universe

Waarom zijn we hier? Wat is het doel van ons bestaan? Voor degenen die ontevreden zijn met de antwoorden van traditionele religie, en eveneens met het gebrek aan antwoorden van atheïsme, opent Philip Goff een pad tussen beide. Hij pleit voor kosmisch doel: het idee dat het universum gericht is op bepaalde doelen, zoals het ontstaan van intelligent leven. In zijn baanbrekende boek "Waarom? Het Doel van het Universum" neemt Goff je mee op een intellectuele ontdekkingsreis. Hij combineert filosofie, wetenschap en spiritualiteit om een compleet nieuwe kijk te bieden op ons bestaan. Goff daagt de traditionele overtuigingen uit en stelt dat het universum een diepere betekenis heeft, een doel waar we ons allemaal op moeten richten. Dit boek zal je geest prikkelen en je uitdagen om verder te denken dan de normale grenzen van religie en atheïsme. Met zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt Goff complexe concepten begrijpelijk voor iedereen. Hij biedt nieuwe inzichten en opent de deur naar een wereld waarin het universum een betekenisvol doel heeft. Lees "Waarom? Het Doel van het Universum" en ontdek een nieuwe dimensie van het menselijk bestaan.

Veelgestelde vragen over Why? The Purpose of the Universe

De auteur van Why? The Purpose of the Universe is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Why? The Purpose of the Universe is geschreven in het .

Why? The Purpose of the Universe telt Oxford University Press pagina’s.

Why? The Purpose of the Universe is verkrijgbaar als 9780198883760.

Why? The Purpose of the Universe heeft aks oorspronkelijke releasedatum Philip Goff. Het EAN nummer van Why? The Purpose of the Universe is .