Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Beer zoekt een beste vriend

Boek Beer zoekt een beste vriend

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Beer zoekt een beste vriend en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Beer zoekt een beste vriend

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789047713890

Oorspronkelijke releasedatum

Petr Horacek

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek Beer zoekt een beste vriend

Petr Horáček heeft weer een meesterwerk gecreëerd: "Beer zoekt een beste vriend", een betoverend boek dat je meteen in zijn magische wereld trekt. Dit boek is niet zomaar een verhaal, het voelt alsof het altijd al deel uitmaakte van je boekenkast. In "Beer zoekt een beste vriend" volg je het avontuur van Beer, die op zoek is naar een beste vriend. Het boek zit boordevol kleurrijke illustraties die je meenemen naar de prachtige natuur waar Beer woont. Je kunt bijna de geur van de bloemen ruiken en het gras onder je voeten voelen terwijl je de pagina's omslaat. Maar dit boek is niet alleen visueel aantrekkelijk. De woorden van Petr Horáček zijn als poëzie, ze dansen op de pagina's en nemen je mee op een emotionele reis. Het verhaal is ontroerend en grappig tegelijk, waardoor het perfect is om voor te lezen aan je kinderen. Ze zullen geboeid zijn door de avonturen van Beer en zijn zoektocht naar vriendschap. "Beer zoekt een beste vriend" is niet alleen een boek, het is een ervaring. Een ervaring die je wilt delen met iedereen om je heen, omdat het je hart verwarmt en je laat glimlachen. Dus waar wacht je nog op? Haal dit prachtige boek in huis en laat Beer je beste vriend worden.

Veelgestelde vragen over Beer zoekt een beste vriend

De auteur van Beer zoekt een beste vriend is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Beer zoekt een beste vriend is geschreven in het .

Beer zoekt een beste vriend telt pagina’s.

Beer zoekt een beste vriend is verkrijgbaar als 9789047713890.

Beer zoekt een beste vriend heeft aks oorspronkelijke releasedatum Petr Horacek. Het EAN nummer van Beer zoekt een beste vriend is .