Search
Close this search box.
  1. Hardcover
  2. Notities van een generaal

Boek Notities van een generaal

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Notities van een generaal en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Notities van een generaal

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789045049663

Oorspronkelijke releasedatum

Peter van Uhm

Aantal pagina’s

Atlas Contact

Omschrijving van het boek Notities van een generaal

Peter van Uhm, een inspirerende generaal met een indrukwekkende carrière, deelt nu zijn persoonlijke notities met het grote publiek in zijn boek "Notities van een generaal". Dit boek biedt een uniek kijkje in het leven van een militair en de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn dienst. Van Uhm begon zijn avontuur in de krijgsmacht op 17-jarige leeftijd en groeide uit tot de hoogste militair van Nederland. Gedurende zijn hele loopbaan hield hij een notitieboekje bij waarin hij zijn waardevolle inzichten en ervaringen vastlegde. Nu deelt hij deze kostbare informatie met de wereld. In "Notities van een generaal" ontdek je de persoonlijke gedachten en observaties van Van Uhm, die een diepgaand inzicht geven in de complexiteit van militaire operaties en de menselijke kant van het leger. Hij behandelt onderwerpen als leiderschap, strategie en ethiek en biedt waardevolle lessen voor iedereen die geïnteresseerd is in deze onderwerpen. Dit boek is niet alleen een must-read voor militairen en geschiedenisliefhebbers, maar ook voor iedereen die geïnspireerd wil worden door de persoonlijke ontwikkeling en levenslessen van een uitzonderlijke leider. Met zijn meeslepende schrijfstijl neemt Van Uhm je mee op zijn reis vol uitdagingen, triomfen en reflecties. "Notities van een generaal" is een waardevolle toevoeging aan elke boekenplank en een bron van inspiratie voor de.

Veelgestelde vragen over Notities van een generaal

De auteur van Notities van een generaal is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Notities van een generaal is geschreven in het .

Notities van een generaal telt Atlas Contact pagina’s.

Notities van een generaal is verkrijgbaar als 9789045049663.

Notities van een generaal heeft aks oorspronkelijke releasedatum Peter van Uhm. Het EAN nummer van Notities van een generaal is .